Monday, August 24, 2009

Schweiz vil slettes fra Google Maps

På Google Maps kan man ikke bare se grafiske kort over verdens byer, men decideret affotograferinger af byerne, hvor både veje, biler og personer kan genkendes fra den virkelige verden.

Det er stor succes for Google, men det vil Schweiz ikke finde sig i. Alpelandets regering kræver, at Google omgående fjerner samtlige billeder fra Schweiz, som Googles biler har taget og senere lagt ud på Google Maps.

CNN's Richard Quest blogger på borsen.dk

Den legendariske CNN-vært Richard Quest blogger nu på borsen.dk en gang om ugen om et emne han finder aktuelt.

Richard Quest har sit eget business-program på CNN International hver dag klokken 20 under navnet "Quest means Business", hvor eksperter, debattører og politikere diskuterer international økonomi og erhvervsliv.

I denne uge giver Quest London og New York tørt på i kampen for at komme tilbage fra den mest alvorlige finansielle krise siden 30'ernes depression.

Quest påpeger blandt andet, at man i Hong Kong leverer et billigt og effektivt transportsystem til og fra lufthavnen, hvor New Yorks er absurd kompliceret og Londons absurd dyrt.

Borsen.dk har eneret i Danmark på Quest's ugentlige blogindlæg.

Læs hele bloggen her.

Dansk hjemmeside i top 50

En dansk hjemmeside er kommet i fornemt selskab. Siden hedder Issuu.com, og den er netop kommet med på Time.com's liste over verdens bedste hjemmesider.

Listen består af 50 hjemmesider og rummer navne som Facebook, Google, Wikipedia, YouTube og Flickr.

På Issuu.com kan man blandt andet udgive online kataloger, som andre brugere kan bladre igennem på deres skærm.

Time.com skriver i sin begrundelse, at gennemlæsning af titler på Issuu.com er så tæt på virkeligheden, at man næsten glemmer, at man er på en hjemmeside.

Issuu blev stiftet i 2007 og har hver måned omkring 4,5 millioner unikke besøgende.