Thursday, February 02, 2006

2005 et godt år for net-annoncer

RITZAU: 2005 blev et godt år for annoncering på nettet, og man fik for første gang prisstigninger på net-annoncerne. Yderligere prisstigninger i vente.

2005 blev et godt år for de danske internet-medier og annoncering via nettet. Ifølge Foreningen af Danske Internetmedier (FDIM) nåede omsætningen op på 392 millioner kroner, hvilket er 34 procent mere end året før.

Sidste kvartal af 2005 nåede omsætningen 119 millioner kroner, og dermed rundede man for første gang 100 millioner kroner i et kvartal.

- Vi har længe forventet at 2005 ville blive det største år nogensinde. De forventninger er blevet indfriet i højere grad end vi turde håbe, siger Christian Peytz, formand for FDIM.

Monday, January 30, 2006

MARKETING > Bliv mere synlig på internettet

ERHVERVSBLADET.DK: Vejen til øget synlighed og mere salg på internettet går via en kombination af godt indhold og den rigtige form for annoncering, mener ekspert i online-markedsføring.

=> Læs hele artiklen i ErhvervsBladet her.

BLOGS > Skab opmærksomhed med weblogs

ERHVERVSBLADET.DK: Internettet er fyldt med hjemmesider, der kæmper om potentielle kunders opmærksomhed. Nu tages de såkaldte weblogs i brug i kampen om de dyre-bare klik. Weblogs har et lidt nørdet image som et slags fora, hvor kun de virkelig teknisk kyndige diskuterer emner af mere eller mindre stor betydning. Men nu vinder fænomenet også indpas på helt almindelige hjemmesider som en del af virksomhederne online-kommunikation.

=> Læs hele artiklen i ErhvervsBladet her.

SØGEMASKINER > Google gemmer sig

ERHVERVSBLADET.DK: Google har fået eget kontor i Danmark, men det er ikke lige til at se det, hvis man ikke lige ved det. Søgemaskinen over alle søgemaskiner lever nemlig en tilbagetrukket tilværelse for ikke at drukne i nye kunder.

=> Læs hele artiklen i ErhvervsBladet her.
=> Computerworld: Google satser med eget selskab i Danmark.