Wednesday, September 27, 2006

EPN.DK

Morgenavisen Jyllands-Posten lancerer den 2. oktober 2006 Erhverv På Nettet - en helt ny gratis erhvervsportal på nettet med webadressen epn.dk. Erhverv På Nettet vil fra begyndelsen forsøge at opnå en førende position ved at tilbyde den bedste og bredeste nyhedsdækning af dansk erhvervsliv.


Erhverv På Nettet – epn.dk - vil ifølge ansvarhavende chefredaktør Carsten Juste styrke Morgenavisen Jyllands-Postens generelle erhvervsdækning ved at supplere avisens dybde, perspektiv og baggrund med et pulserende erhvervssite, der giver brugerne aktuelle nyheder hele døgnet rundt.

"Morgenavisen Jyllands-Posten er Danmarks største betalte morgenavis med flest erhvervslæsere, og erhverv er et kerneområde for os. Derfor er lanceringen af Erhverv På Nettet en naturlig forlængelse af vores mål om at være bedst på erhvervsområdet - også på nettet," siger Carsten Juste og uddyber: "Samtidig har vi besluttet at satse kraftigt på de elektroniske medier, senest med etableringen af JP Elektroniske medier som selvstændigt forretningsområde og en ambitiøs vækststrategi for de elektroniske medier. Morgenavisen Jyllands-Posten skal være i første række på alle medieplatforme."


Erhverv På Nettet – epn.dk - vil få sin egen klare og selvstændige profil på nettet, hvor man vil tilbyde den erhvervsinteresserede læser et rendyrket erhvervssite med en bred og grundig nyhedsdækning af brancherne i erhvervslivet. Erhverv På Nettet har sin egen selvstændige redaktion, og derudover vil alle journalister fra erhvervsredaktionen på Morgenavisen Jyllands-Posten desuden bidrage med løbende nyheder, fortæller Jens Nicolaisen, direktør for de elektroniske medier.

"I dag har vi rigtig mange erhvervslæsere på jp.dk. For dem vil vi gerne tilbyde et endnu bedre produkt, og derfor har vi samlet det i et overskueligt univers på Erhverv På Nettet. Vi er overbeviste om, at en solid nyhedsdækning baseret på klassiske Jyllands-Posten-værdier og med fokus på kvalitet, bredde og aktualitet vil blive godt modtaget af vore brugere," udtaler Jens Nicolaisen.

Erhverv På Nettet – epn.dk - vil i daglig tale blive omtalt som epn.dk, som også er webadressen. Ligesom i Morgenavisen Jyllands-Posten vil Erhverv På Nettets journalistik være kritisk, fair og frygtløs, og målet er at tilbyde den erhvervsinteresserede læser aktuelle nyheder og baggrundsartikler og kombinere det med fotoserier og video fra erhvervslivet i ind- og udland. Strukturmæssigt vil epn.dk være inddelt efter de væsentligste brancher og områder, som er relevante for dansk erhvervsliv. Fra begyndelsen tilbyder epn.dk daglige nyhedsbreve og overvågning af brancher pr. e-mail. Alt sammen med målet om, at epn.dk giver den bedste dækning af dansk erhvervsliv.

På gensyn den 2. oktober 2006.

Redaktionen