Wednesday, July 25, 2007

Morten Lund investerer i hjem.dk


Haveogbolig.dk skifter navn til Hjem.dk, og har fået it-investoren Morten Lund ind i ejerkredsen.

Netbutikken Hjem.dk er på vej til at slå stort brød op i Danmark. En større ombygning af hjemmesiden, der tidligere lå på adressen www.husogbolig.dk, samt en markant udvidelse af varesortimentet skal sætte turbo på salget. Samtidig er it-millionæren Morten Lund, bedst kendt fra sin investering i Skype, trådt ind i ejerkredsen.

- Morten Lund har ikke selv skudt penge i virksomheden, men har bidraget med arbejdskraft og trukket flere investorer til, siger den jyske købmand Thomas Dybdahl, adm. direktør i den jyske netvirksomhed som driver Hjem.dk.

Ambitionerne for Hjem.dk er store. I første ombæring skal netbutikken positioneres som den bedste onlineshop for hus og have i Danmark. I løbet af de næste tolv måneder skal butikken ud over landets grænser.

Den overordnede ambition for Hjem.dk er at kombinere det bedste fra detailhandlen med det bedste fra online shopping. Shopping på nettet skal være andet og mere end ’klik og køb’ - det skal være en oplevelse, hvor service og

varepræsentation er i top.

Det betyder blandt andet, at kunder hos Hjem.dk kan chatte online med en ekspedient i dagtimerne (9-16), og at det store udbud af produkter præsenteres let overskueligt på 'hylderne'.

- Vi vil skabe et miljø, hvor kunderne også impulskøber fra vores sortiment på mere end 300.000. Vi sælger alt lige fra armaturer til håndvasken, trægulve og flagstænger, siger Thomas Dybdahl.

Han fortæller, at ambitionen for 2007 er en omsætning på 50 mio. kr. stigende til 90 mio. kr. i 2008.

Den jyske iværksætter oplever en stor interesse for sit koncept. En række eksterne investorer har allerede været på banen. Thoms Dybdahl fortæller, at han har fået tilbud på 15 mio. kr. for 30 procent af aktierne.

- Men planen er en exit om fire til fem år, siger han.

Thomas Dybdahl ejer 45 procent af aktierne, mens de øvrige større aktionærer er webbureauet Hello, der også tæller Morten Lund i ejerkredsen, samt Morten Lund personligt.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home