Monday, July 23, 2007

Time: De fem værste websteder



Myspace.com og Second Life er blandt de fem værste steder på nettet, mener Time.

Det amerikanske tidsskrift Time har udpeget fem websteder, som du bør undgå for enhver pris. Og der er tale om både kendte og populære internet-tjenester, så det er sikkert ikke alle, der vil være enige i bedømmelsen.

Her kommer de fem websteder på Times liste:

eHarmony.com

Et besværligt datingsite, hvor brugerne skal svare på 436 spørgsmål og betale 21-60 dollar, hvorefter programmet forsøger at regne sig frem til den perfekte partner – uden at dine chancer nødvendigvis er bedre end andre steder.

Evite.com

En smart internet-tjeneste, men den halter efter udviklingen med irriterende reklamer og en klodset navigation, der ser ud til at være udviklet i stentiden. Time mener at webstedet skriger efter et nyt design.

Meez.com

Dette websted er taget med på listen som repræsentant for en hel kategori af irriterende sider, hvor brugerne kan designe 3D-animationer og andre grafiske elementer til deres e-mails, der så slippes løs i indbakken hos den stakkels modtager.

MySpace.com

Time har selv kåret MySpace.com som et af de 50 bedste websteder i 2006, men siden er det gået galt for tjenesten, der er blevet oversvømmet af spammere, marketing-folk og andre »opportunister«, der opretter fiktive profiler. [De skrækkelige web designs, de rædselsfulde, irrelevante reklamer og de mange fremmede plug-ins, der crasher din browser er det værste! Det er til gengæld meget fed musik og mange søde piger!, red.]

Second Life

Den er langsom, det tager en evighed at navigere rundt og den er fyldt med særlinger. Time har ikke meget godt at sige om den berømmede onlineverden Second Life, der får et ordentlig skud for boven. [SL er vel retteligt ikke et egentligt websted, da det ikke kan afvikles med en normal browser/weblæser, eller hur?, red.]

Kilde: Time (Dansk version: ComOn).

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home