Thursday, July 12, 2007

Avisen.dk langt fra maalet

Med 50.000 ugentlige unikke besøgende er der langt til målet om at blive landets femte mest besøgte hjemmeside med over en million brugere om ugen.

1 million unikke brugere. Det var målet, da Nyhedsavisen kom på gaden i oktober sidste år og efterfølgende lancerede avisen.dk. Men sådan er det ikke gået.

Over et halvt år efter lanceringen har avisen.dk rundet 50.000 ugentlige brugere, oplyser chefredaktør David Trads i en leder i den islandsk-ejede avis.

Men trods det – i forhold til målet – lave antal brugere, skal hjemmesiden stadig være landets femte mest besøgte med en million unikke brugere.

"Det holder vi helt fast ved," siger Nyhedsavisens adm. direktør Morten Nissen Nielsen og forklarer, at fokus har været på at få Nyhedsavisen i gang først.

"Og det kan vis se, den er kommet nu,” siger han med henvisning til de seneste læsertal for juni måned, der viser, at avisen havde 417.000 læsere i juni måned.

”Derfor er det også naturligt nu at lægge endnu flere kræfter i at videreudvikle vores site," siger han.

Hvordan vil I hæve antallet af brugere? "Vi vil ikke informere vores konkurrenter om, hvilke initiativer, vi planlæger," siger Morten Nissen Nielsen, der heller ikke vil offentliggøre, hvornår Nyhedsavisen forventer, at hjemmesiden skal nå målet.

Er det gået langsommere med at skaffe læsere til avisen.dk end forventet?

"Nej, det ved jeg ikke. Det har ikke været afgørende at få mange besøgende i fase 1. Første prioritet har været Nyhedsavisen og distributionen. Nu skal vi til næste fase, hvor vi opprioriterer avisen.dk," siger den adm. direktør.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home