Tuesday, June 26, 2007

Euroinvestor overtager 51 pct. af Boliga.dk

Euroinvestor.com køber 51 pct. af websitet boliga.dk, der er en uafhængig boligportal, som giver overblik over samtlige boliger, der er til salg på internettet lige nu.

"Opkøbet sker som et led i Euroinvestors strategi om at udvide virksomhedens nuværende aktiviteter, primært inden for investering, til at dække alle centrale områder inden for privatøkonom," skriver selskabet om baggrunden for investeringen.

Der gives ingen oplysninger om købspris. Investering ventes ikke at påvirke Euroinvestors resultat for indeværende regnskabsår.Målet med investeringen er at skabe et mere overskueligt og transparent marked i Danmark - og på sigt udbrede konceptet til Euroinvestors øvrige investorportaler i Frankrig, England, Holland, Spanien, Italien, Sverige og Norge.

"Kombinationen af vores 450.000 unikke brugere på Euroinvestor.dk, boligpriser.dk, som vi i forvejen ejer, og købet af Boliga.dk er det perfekte afsæt til at skabe den førende boligportal i Danmark. Danskernes interesse for fast ejendom har aldrig været større, og vi forventer, at der vil være en betydelig interesse blandt boligkøbere og -sælgere samt annoncører," siger Søren Alminde, bestyrelsesformand for Euroinvestor, i forbindelse med købet.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home