Tuesday, June 26, 2007

Stifter af Jobindex.dk forgyldes

Kaare Danielsen, manden bag Danmarks største jobportal, sender Jobindex.dk på børsen og kan, hvis han vælger at sælge alle sine aktier, putte en halv mia. kr. i lommen.

Kaare Danielsen sender sin virksomhed Jobindex.dk, på minibørsen First North, hvor nynoteringen bliver den hidtil største.

First North er handelsplads for mindre virksomheder med enten et begrænset aktivitetsniveau eller en umoden forretning, hvor ejerne kan rejse kapital eller ”cashe ind”, hvis det er det, man ønsker.

Det er Børsen , der skriver, at Jobindex har en markedsværdi på godt 600 mio. kr. Beregningerne er lavet efter en amerikansk kapitalfond i sidste måned købte en del af aktierne, hvilket gør, at man kan værdisætte virksomheden.

”Vi vil godt være mere synlige. En børsnotering giver os mulighed for at vise omverdenen, hvor store vi er. Vi bliver ofte omtalt som et opkøbsemne, men er jo en af de største spillere på markedet," siger Kaare Danielsen.

Kaare Danielsen ejer selv 89,5 pct. af aktierne og lægger ikke skjul på, at han har intentioner om at veksle en del af dem til kolde kontanter.

I 2006 omsatte virksomheden for 62 mio. kr. og tjente imponerende 22 mio. kr. før skat.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home