Monday, May 28, 2007

Her er nettets ti hemmeligste hjemmesider


BUSINESS.DK: Nu kan du få et indblik i den virtuelle verdens hemmeligste steder. Her kan man mingle med kendisser som Naomi Campbell og Tiger Woods, downloade det nyeste musik samt se, hvad der gør sig bedst på catwalken. Hjemmesiden Ekonominyheterna.se har lavet en liste over nettets ti hemmeligste steder.

1. ASmallWorld.net

Netstedet ASmallWorld er et online fællesskab skabt for folk, der har stærke forbindelser. Det er grundlagt af Erik Wachtmeister og har indtil videre over 130.000 medlemmer. Blandt medlemmerne i det eksklusive netværk findes Naomi Campbell, Paris Hilton, Quentin Tarantino och Tiger Woods.

For at blive en del af det eftertragtede netværk, skal man inviteres af et af medlemmerne.

2. Dopplr.com

Her mødes verdens it-millionærer. Formålet er, at de travle erhvervsfolk lægger deres rejseplaner ud på sitet, for på den måde at kunne mødes med hinanden ind imellem travle planer.

For et nærmere kig er brugernavn og password påkrævet.

3. Mailing-listen Elit

Alexander Bard har siden 1990'erne drevet mailing-listen Elit med flere hundrede mediefolk, musikere, debatører og forskere.

Man kan ikke komme med på listen med mindre, man bliver anbefalet af en fra fællesskabet.(Her kan desværre ikke henvises til en konkret side)

4. Bitme.org

På denne liste findes selvsagt også lukkede fildelingsselskaber. Et af disse er Bitme, hvor de nyeste film og musik kan findes. Siden har en bred appel, men er kun åben for registrede medlemme, eller folk , der har fået en invitation.

5. Demonoid.com

Demonid.com er endnu en fildelingstjenste. Til forskel fra de andre, tillader den jugoslaviske grundlægger Deimos kun, at man downloader 3 filer om ugen. Ønsker man at downloade mere, skal man være registreret medlem, hvilket man kun kan blive gennem invitation fra andre.

6. Bitmetv.org

Fildelingstjenesten bitmetv fokuserer primært på tv-relaterede indslag. Bitmetv er en yderst eksklusiv side, og som med de fleste andre sider på denne liste, kan man kun komme med, hvis man får en invitation.

Folkene bag siden har til tider ment at der var for mange medlemmer og har derfor sparket folk ud. Noget, der har gjort det endnu mere eftertragtet at være medlem.

7. Spotify

Spotify er stadig under udvikling og derfor ikke åben for medlemmer endnu. Spotify er en musikside, der ikke vil være åben for hvem som helst.

8. Clipspit

Den eneste, som er synlig for offentligheden på denne side, er Clitspits blogg. Man bag den synlige forside gemmer der sig hemmelige fora, hvor medlemmerne udveksler musikmix.

9. Oink

Oink er ligesom de andre sider lukket for registrering, og kun med en invitation fra et eksisterende medlem, bliver man lukket ind på siden, der handler om unik og særpræget musik.

10. Worth Global Style Network (WGSN)

WGSN blev skabt af Julian and Marc Worth i 1998. Siden handler først og fremmest om trends. Her findes alt fra modeopvisninger til trend-analyser. Blandt de mange medlemmer findes store selskaber som: Calvin Klein, Dolce & Gabbana og Hennes & Mauritz.

Et medlemskab koster efter sigende 38.000 kroner.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home