Thursday, April 19, 2007

Dansk Supermarked afviser rygter

Computerworld korrigerer: Dansk Supermarked er ikke på vej til at købe husholdningen.dk, fastslår selskabets informationschef , Erik Eisenberg, efter Computerworld onsdag bragte artiklen "Dansk detailkæde kan være på vej med net-satsning".

Detailkæden Dansk Supermarked er ikke på vej til at købe net-supermarkedet husholdningen.dk, fastslår informationschef i Dansk Supermarked, Erik Eisenberg, efter Computerworld onsdag bragte artiklen "Dansk detailkæde kan være på vej med net-satsning."

Hans reaktion kommer, efter Computerworld i artiklen skrev, at meget tyder på, at det er Dansk Supermarked, - der står bag blandt andet Bilka, Føtex og Netto - som er ved at forberede sig på at rykke på nettet og helt ud til kundernes hoveddør ved at købe husholdningen.dk.

Men det er det altså ikke, fastslår Erik Eisenberg.

Dansk Supermarked fastholder, at selskabet ikke ønsker at udtale sig om selskabets strategiske overvejelser om internettet.

"Vi er på et marked, hvor konkurrencen er meget hård, og konkurrenterne holder øje med hinanden. Derfor får du ikke noget ud af mig," lød det fra Erik Eisenberg onsdag.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home