Wednesday, May 16, 2007

Advance opkøber nystartet bureau med fokus på online

Advance har netop opkøbt halvdelen af det nystartede bureau Wasabi, for at kunne tilbyde kunderne digitale kommunikationsløsninger med udgangspunkt i strategi frem for kun teknik.

Købet af Wasabi er en reaktion på en stadig stigende efterspørgsel på løsninger, der integrerer traditionelle kommunikationsløsninger med digital markedsføring og strategisk rådgivning, skriver selskabet i en pressemeddelelse:

"Branchen er fortsat ude af trit med de behov og ønsker, kunderne har i dag forintegrerede løsninger på et strategisk niveau. Derfor vil Advance nu tænke online-delen ind i alt lige fra strategi over kreative koncepter til eksekvering."

Det siger Jens Krog, adm. direktør i Advance og peger på, at Wasabi er en partner, der netop har store online kompetencer, og som samtidig har den nødvendige strategiske, kunde- og brandmæssige forståelse.

Wasabi vil for fremtiden både fungere som et selvstændigt bureau med egne kunder og som en del af et stærkt team på en stribe af Advance kunder. En kombination der forventes at tiltrække de bedste folk i branchen.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home