Thursday, August 16, 2007

Ny datingportal vil matche folk i parforhold

Ny datingside på nettet henvender sig til kæreste- og ægtepar, der gerne vil have nye venner.

Det måtte jo ske. Efter at landmændene, sygeplejerskerne, rygerne, de kristne, seniorerne og de smukke alle har fået deres egen datingportal, kommer turen nu til kæreste- og ægteparrene.

Det nystartede Coupleup.dk vil overføre konceptet for single-datingarrangementer til par, skriver Urban.

Så hvis man er træt af at snakke realkreditlån og børneopdragelse med de samme gamle venner, er der nu håb forude.

Couple Up vil sætte fire par sammen, som skal tilbringe en aften i hinandens selskab - enten under private former eller på en restaurant.

Forud for arrangementet har parrene udfyldt et mindre spørgeskema med alder og interesser, så den efterfølgende matchning ikke er helt ude i hampen.

»Vores håb er, at folk får en sjov og god aften med nye mennesker og måske vil have lyst til at se hinanden efterfølgende,« siger 32-årige Stefan Jensen, som sammen med kæresten Michala Velin, 26, står bag portalen.

Begge er studerende og bor til daglig i København. Som tilflyttere har de - ligesom andre i parforhold - oplevet, at det kan være svært at opbygge et fælles socialt netværk.

»Både vi - og folk vi har talt med - har oplevet, at det tager meget lang tid at opbygge specielt et fælles netværk. For hvor er det lige, at man møder nye mennesker ud over på jobbet eller måske i fitnesscentret,« spørger Stefan Jensen.

Inspirationen til konceptet kom også fra Stefan Jensens søster, der som single deltog i diverse single-arrangementer.

»Vi blev lidt misundelige, og tænkte, at vi som par også godt kunne tænke os at være en del af et socialt netværk,« fortæller Stefan Jensen.

De første arrangementer løber af stablen i København og Århus i september.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home