Wednesday, June 20, 2007

Mor er vild med Internet

Mor er ikke længere en teknologiforskrækket størrelse, der helst lader far klare internetærterne eller ringer efter Peter fra L'easy.

Hele 91 procent danske kvinder med børn under 18 år anvender internettet hver uge. Det ligger langt over gennemsnittet for de undersøgte lande, som er på 62 procent.

Europæiske mødre er generelt ved at tage internettet til sig i et hastigt tempo, viser undersøgelsen, som er foretaget af den europæiske brancheforening for interaktiv reklame, EIAA. Mødrene er særligt stærkt på vej ind på et traditionelt mandsdomineret område som hjemmesider om teknologi. 22 procent bruger således teknologihjemmesider nu, hvilket er en stigning på 47 procent i forhold til året før.

Mindre overraskende er måske, at hjemmesider om sundhed stormer frem i mødrenes internetbrug, så 42 procent nu tjekker den slags sider.

Man skal dog ikke tro, at de udelukkende kigger efter kostråd til de kære smås madpakker eller tjekker, om deres udslæt kan skyldes sars. Tre ud af fire mødre i undersøgelsen angiver således, at de bruger nettet for deres egen skyld.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home