Tuesday, September 11, 2007

Nyt kontaktbureau for bestyrelsesmedlemmer paa nettet

Serieiværksætteren Martin Thorborg springer ud som matchmaker og parrer virksomheder med bestyrelsesmedlemmer. En ny børs for bestyrelsesposter skal fungerer som et kontaktbureau. På den ene side står en virksomhed og sukker efter et kompetent bestyrelsesmedlem. På den anden side tripper en erhvervsdrivende for at øse ud af sin erfaring i en bestyrelse.

Martin Thorborg har gennem sit iværksætternetværk Amino nu skabt en såkaldt bestyrelsesbørs, hvor de to parter kan mødes.

- Jeg ser et helt enormt uopdyrket marked her. Jeg aner simpelthen ikke, hvor man går hen, hvis man skal finde en person, der kan sidde i en mindre eller mellemstor virksomheds bestyrelse. Jeg har selv et kæmpe netværk, men alligevel tog det mig tre år at komme i den første bestyrelse, forklarer Martin Thorborg.

Han har talt med en række erfarende erhvervsfolk, der har bestyrelsesposter i meget store virksomheder. Ifølge Martin Thorborg har mange af dem et ønske om at prøve kræfter med nye energiske iværksættervirksomheder, men de ved ikke, hvor de skal gå hen.

Læs hele artiklen på erhvervsbladet.dk her.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home