Tuesday, September 11, 2007

TV 2, Saxo Bank og EuroInvestor.dk lancerer Internet investeringsspil

TV 2|DANMARK A/S, Saxo Bank A/S og EuroInvestor.dk har indgået samarbejde om Danmarks første rigtige investeringsspil på Internettet. Spillet går i luften den 8. oktober kl. 9, men allerede fra lørdag den 8. september kl. 12 kan man tilmelde sig på investeringsspil.tv2.dk og dermed komme et skridt nærmere førstepræmien - en investeringskonto med 300.000 kr. hos Saxo Bank.

Investeringsspillet er det første af sin slags, der giver spillerne flere investeringsmuligheder end blot aktier. Ligesom de professionelle investorer får man i spillet adgang til at investere i CFDer, i indeks (via CFDer) og valuta.

- Det er et rigtig spændende samarbejde, som vi forventer os meget af. Investeringsspillet er virkelig professionelt og realistisk, og det virker fuldstændig som den virkelige verden, siger TV 2s konstituerede adm. direktør, Anders Kronborg.

Med 250.000 spillekroner kan deltagerne afprøve deres talenter inden for seriøs online-investering. De kan bruge CFDer til at tjene penge i faldende markeder, handle med valutaer fra hele verden eller spekulere i værdien af hele børsindekser - deriblandt det danske C20-indeks. Spillet indeholder et væld af investeringsmuligheder, og der vil være indlagt små spurter med flotte præmier. Oven i førstepræmien på 300.000 kr. vinder den bedste valutahandler en investeringskonto hos Saxo Bank på 50.000 kr., mens den bedste til at handle CFDer vinder en investeringskonto hos Saxo Bank på 50.000 kr.

Investeringsspillet tilbyder en masse hjælp og tips til, hvordan deltagerne også i den virkelige verden kan kaste sig ud i investeringer. Der tilbydes et specielt "Daytime Call", hvor Saxo Banks topanalytikere tolker markedet, og EuroInvestor.dk´s nyhedsbrev vil blive en del af investeringsspillet. Man kan også blive klogere på online-handel ved gratis at tilmelde sig Saxo Banks investeringsseminarer, som bliver afholdt rundt om i landet.

Saxo Banks to grundlæggere og administrerende direktører, Kim Fournais og Lars Seier Christensen, fremhæver uddannelsesperspektivet for Saxo Banks deltagelse i investeringsspillet.

- Investeringsspillet er et seriøst initiativ i forhold til at uddanne en ny generation af online-investorer, og det støtter vi gerne. I Saxo Bank har vi en særlig forpligtelse, når det gælder uddannelse, fordi vores handelsplatform netop tilbyder alle finansielle produkter på markedet, siger Kim Fournais.

Lars Seier Christensen tilføjer, at det er vigtigt, at Saxo Banks kunder forstår både mekanismer og risici, når de investerer.

- Den moderne investor vil mere end blot købe danske aktier på lang sigt. Han vil kunne reagere på forskellige situationer verden over på en effektiv og billig måde, tjene penge på faldende aktier, købe olie, sælge guld, kortsigtet afdække sin risiko mod globale aktiefald og så videre. I Danmark er det Saxo Bank, der giver de mest omfattende muligheder for at investere globalt. Det vil vi gerne både vise de danske investorer og hjælpe med at uddanne dem til at bruge så godt som muligt, siger Lars Seier Christensen.

Med investeringsspillet går EuroInvestor.dk ind i en af selskabets hidtil største satsninger på nettet. Nicolai Frisch, adm. direktør i EuroInvestor.dk, ser investeringsspillet som en god mulighed for at teste sit talent som investor.

- Investeringsspillet giver titusindvis af såvel nybegyndere som erfarne investorer mulighed for risikofrit at afprøve deres talent som investor og derigennem opnå en bedre indsigt i forskellige investeringsmuligheder og strategier. Dette er helt i tråd med EuroInvestor.dk´s mål om at hjælpe private investorer med at foretage bedre investeringer. Med TV2 og Saxo Bank som partnere i investeringsspillet, kan vi udbygge vores position som danskernes foretrukne investorportal, siger Nicolai Frisch.

Fra den 8. september kl. 12 kan man tilmelde sig gratis og læse meget mere om investeringsspillet på investeringsspil.tv2.dk - ligesom man kan læse mere på tekst-tv side 870. Spillet kører i otte uger.

***

0 Comments:

Post a Comment

<< Home